Robinson

Ja, igår åkte Angela ur Robinson. Ett tag så trodde man på henne då hon sa att de skulle rösta ut Jarmo men man förstod rätt snart att gruppen tänkte rösta ut henne istället. Vilken chock det måste bli när man sitter där och märker att man har blivit blåst. Som hon framställdes i programmet så kan man förstå att hon röstades ut. De verkade reta upp sej på hennes ständiga klagomål över hunger och allmänt negativa uttalanden.

Läste hennes chatt på TV4 och där man kan se att hon tycker att hon framställts bra i alla program utom det sista. Hon menar att det definitivt inte bara var hon som klagade över hunger och annat men att det framställs så eftersom det var hon som skulle röstas ut.

Men visst är det lite konstigt att de klipper programmen varje gång så att man anar vem som ska röstas ut? Och nu satt Ranjit OCH Rafael där? Vad kommer de att ha för roll tro? Ska de få rösta på slutet vem som ska vinna?

Ja, jag tycker att Robinson är skoj i alla fall :-D

Kommentarer
Postat av: Vendela

Angela förtjänade att åkte ur igår. Riktigt fult av henne att sitta med munnen full och sedan säga att de ska ge sig av i tid för att hinna äta frukost även med de andra...

2009-05-10 @ 12:15:55
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Lova

Du frågade om nycklarna, och som tur var så har dom kommit till rätta!

2009-05-10 @ 12:26:58
URL: http://lovagahlin.blogg.se/
Postat av: Therese - Lurans blogg

Attans, jag missade Robinson till större delen går :-/

2009-05-10 @ 13:04:58
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Bea

Ja, jag tycker oxå det är roligt att titta på! =)

2009-05-11 @ 14:15:42
URL: http://mammabeas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0