Tänt var det här :-)

mms_img17021 (MMS)

Tänt var det här :-)


Nu är Alva lycklig. Hon får åka traktor!

mms_img17020 (MMS)

Nu är Alva lycklig. Hon får åka traktor!


Valborgsmässoafton!

Ja, i helgen var det valborgsmässoafton och den tillbringade vi med goda vänner! Ute på ängen ned mot sjön hade vi dragit ihop lite ris och sen fylldes den på med ett antal engångspallar :-)Först brann det lite... och sen lite mer...Ett tag var elden på backen hjärtformad....


Mellan varven hoppade alla barn studsmatta!Sen brände vi resten av "lägda" också så nu kommer det att bli riktigt grönt och fint i sommar!

Alva var lite brydd över vad vi egentligen höll på med...
Nu när jag har lyckats få till ett litet inlägg om helgens aktiviteter så passar jag på att tävla lite också!

Jenny, som har bloggen Hemma på Kråkered har en tävling där man kan vinna fina produkter från Green Gate!Första pris är de två burkarna och andra pris är den söta ströaren! Tävlingen pågår till och med 22/5!


Påsk-tävlar!

Hos Luran har jag snappat upp tips om dessa tävlingar. Så här i påsktider så kanske jag har tur? Hoppas på det i alla fall :-)Hos Millah kan man vinna ett presentkort värde 250:- hos Vilmashus.se
(Avslutas 28/4)Hos Emmas vita drömmar kan man vinna de här fina sakerna!!
(Avslutas 24/4)


Marbella-berättelse

Tänkte lägga ut några foton ifrån resan till Marbella som jag gjorde för någon vecka sedan! Boendet i Marbella hade vi vunnit sedan tidigare i en tävling hos Sembo. Resan bokade vi också via dem och det blev flyg ifrån Umeå -- Arlanda -- Barcelona -- Malaga. Därefter transfer i 6 mil med taxi.

Här nedanför står jag på Barcelona flygplats i väntan på att få gå ombord på flyget till Malaga.Vid 22.30-tiden anlände vi till Marbella och så här såg då vyn ut från balkongen på lägenhetshotellet. Vad som fanns där nere var svårt att urskilja, men havet hörde vi tydligt och strandpromenaden var vackert upplyst.Vyn var plötsligt en hel annan när morgonen grydde :-DVeckan förflöt på ett härligt sätt med jordgubbar och champagne på balkongen, mysiga promenader i gamla och nya delen av Marbella, bad och sol vid havet, besök på mysig inhemsk Tapas-restaurang, dagstur till Gibraltar som är en engelsk provins där vi såg de berömda aporna makaker, många café latte, mycket god mat och dryck, besök på bonsai-museum och på lokal marknad, shopping i många mysiga små butiker, och framför allt: trevligt sällskap!

               

Mannen i huset lagar älgfilé, kantareller ...

mms_img68275 (MMS)

Mannen i huset lagar älgfilé, kantareller och klyftpotatis! Vilken lyxhustru man är ;-)


Nu har alla vissna blommor avlägsnats. Nu ...

mms_img68274 (MMS)

Nu har alla vissna blommor avlägsnats. Nu får det börja grönska när det vill!


Godsaker att äta bak på altanen! Glad Påsk!

mms_img68272 (MMS)

Godsaker att äta bak på altanen! Glad Påsk!


Idag byggs det ihop studsmatta. Solen strå...

mms_img70546 (MMS)

Idag byggs det ihop studsmatta. Solen strålar från klarblå himmel. Lite konstigt är det att man inte är på skotertur på påsken men så blir det när påsken är så sent ..


Marbella - here we come!

Ja, just nu ser väderprognosen ut så här för Marbella och den kan man ju inte klaga på.... Att det inte är högsommar, det vet vi ju men bara det inte blir hällregn så är jag nöjd :-)

Tisdag lyfter planet från Umeå --> Arlanda -->Barcelona --> Malaga och till sist transfer till Marbella!


Lägenhetshotellet vi ska bo på ligger vid strandpromenaden, mitt emot stranden i Marbella.Hur lägenheterna kommer att se ut vet vi inte exakt eftersom de är privatägda och lite olika utrustade. Däremot ska alla vara rymliga, ha klinkergolv och ljus inreding och ha wc, dusch, luftkonditionering, välutrustat pentry och en balkong med havsutsikt från sidan eller framifrån.


Några enchiladas blev det också till Emmys...

mms_img72452 (MMS)

Några enchiladas blev det också till Emmys förtjusning :-)


Paj på väg in i ugnen, fast inte med kyckl...

mms_img72451 (MMS)

Paj på väg in i ugnen, fast inte med kyckling enligt receptet utan med kalkon!


RSS 2.0