Tävla hos Hem & Drömmar!


Bloggen Hem och Drömmar firar 1 år genom att lotta ut fina skålar och en duk ifrån Svaneholm. Den vinsten är jag väldigt sugen på ;-)

Titta in och tävla du också! Tävligen pågår tom 6/6!

  


Årets vinnare!

Eric Saade slutade på 3:e plats, det bästa resultatet sedan Jerusalem 1999. Men vem vann då? Ja, eftersom vi bara såg en liten stund igår så hade jag inte en aning i morse ;-)

Efter besök bland kvällstidningarna så visade det sej att det var Azerbadjans låt som tagit hem segern i år. Running Scared med Ell och Nikki!

Videoversionen:Finaluppträdandet:


Speciellt insatt har jag inte varit i år heller. Det blir ju liksom för mycket med 24 bidrag, omröstning och allt. Men, det kan vara skoj att kolla i efterhand vilka som vann i alla fall :-)

Vinn 40 par skor!


Nu har vi ätit ceasarsallad på altanen. De...

mms_img38498 (MMS)

Nu har vi ätit ceasarsallad på altanen. Det blev jättegott. Ceasardressingen köpte jag i Marbella. När den är slut blir det till att prova att göra egen. Snart ska vi på 2-årskalas hos goda vänner! Idag är det strålande sol från klarblå himmel men det blåser lite.


Idag har vi tjejdag :-) Shopping på sporti...

mms_img22742 (MMS)

Idag har vi tjejdag :-) Shopping på sportis, blomster och sen blev det fiket :-D


Mm, dags för kyckling enchiladas!

mms_img55976 (MMS)

Mm, dags för kyckling enchiladas!


Spännande bakning!!

Ja, ikväll har jag "bakat" nåt som jag förmodligen aldrig kommer att "baka" igen ;-)Men vänta nu, är det fel bild? Ska det inte vara ett bakverk här?

Nej, det ska inte det.... Jag har haft en trilskande skrivare (HP Laserjet P2015) under ett tag och senaste dagarna har den inte fungerat alls. Vid uppstart har den stannat vid att papperstrassel- och tonerlampan har lyst orange.

Efter lite letande på nätet hittade jag lösningen! Man kan testa att baka kretskortet i ugnen!

Ja, vad hade jag att förlora. Ugnen startades på 175 grader. Jag mekade därefter isär skrivaren, skruvade loss kortet, lossade alla kontakter.Sen skruvade jag in längre skruvar underifrån för att få upp kortet en bit ifrån plåten. Alla kretsar ska vara uppåt.Efter 8 minuter i 175 grader fick kortet svalna i ca 10 minuter och sen monterade jag in det i skrivaren igen och VIPS, skrivaren fungerar!!! Ha, ha, det trodde jag aldrig att jag skulle lyckas med :-D

RSS 2.0