Vilken underbar vinterdag och vi är äntli...

mms_img48995 (MMS)

Vilken underbar vinterdag och vi är äntligen friska! Idag ska vi få lite friskluft och förhoppningsvis lite rödblommiga kinder!


Skänk en slant!!

Nu har vi besökt Barnhjärtcentrum i Umeå i flera år och ser vilken otrolig kunskap som finns hos personalen där. Annika Rydberg är en fantastisk läkare som forskat just på Emmys hjärtfel (LQT). Att forskningen behövs och räddar liv har man förstått, men ännu mera nu när man själva får ta del av all kunskap som finns. Vi har nu "turen" att Emmy (och även jag själv) verkar ha en lindring variant utan symptom alls. Emmy medicineras ändå eftersom eventuella symptom ofta uppstår upp till ca 18-19 år.

Ta och gör en insats och stöd insamlingen!


Sammanfattande collage över mysiga dagar!

Nu är vi hemma igen och det är verkligen som man säger, borta bra - men hemma bäst! Det är verkligen skönt att komma hem fast vi haft härliga dagar! Dagarna kan man sammanfatta med collaget nedan :-)Dagarna har bestått av besök på Leos Lekland, god mat på många olika ställen ;-), shopping av kläder till tjejerna, kvalitetsmys tillsammans och besök på barnhjärtcentrum för hjärtkontroll och arbets-EKG.

Emmy har tyvärr blivit rejält förkyld och det var på håret att hon fick göra EKG:t. Vi får se hur det utvecklar sej...


Ikväll blev det Harrys BBQ-hamburgare, pas...

mms_img48449 (MMS)

Ikväll blev det Harrys BBQ-hamburgare, pasta med köttfärssås och pannkaka med sylt och grädde :-) Emmy ville ut och äta ''fint'' ikväll också ;-)


En dans för farmor och farfar :-) Alva har...

mms_img65833 (MMS)

En dans för farmor och farfar :-) Alva har köpt balettklänning :-)


Emmy är nöjd efter att ha ätit god lunchbu...

mms_img11636 (MMS)

Emmy är nöjd efter att ha ätit god lunchbuffé på Rhodos.


Mys på hotellet

Nu har vi vaknat till på hotellet och varit iväg och ätit god frukost. Nu väntar vi på att affärerna ska öppna och sen ska barnen få lite nya kläder. Emmy har vuxit ur och nött ut alla byxor hon äger så det måste inhandlas byxor. Även Alva har lite byxor så det blir nog några åt henne också :-)

Så här ser vårt hotellrum ut. Soffan på nedre bilden har vi bäddat ut och där sover tjejerna.

Innanför glas-dubbeldörrarna finns badkar, dusch med ångbastu och toalett. Jättemysigt faktiskt. TV:n har mediabox så i ska koppla in datorn och se en film. Fast, det blir nog efter Familjen Annorlunda som vi brukar se tillsammans på måndagar. Igår kväll såg vi Minuten, men Alva hon somnade mitt i programmet, helt slut efter att ha åkt bil låååååångt (som hon själv tycker...) och några timmar på Leos Lekland.


Emmy njuter av en slush på Leos lekland.

mms_img62176 (MMS)

Emmy njuter av en slush på Leos lekland.


Nu är vi på plats på hotellet. Hockey på t...

mms_img51910 (MMS)

Nu är vi på plats på hotellet. Hockey på tv:n och mys med tjejerna.


Nu är vi på Leos lekland. Sen drar vi vida...

mms_img50867 (MMS)

Nu är vi på Leos lekland. Sen drar vi vidare till Umeå för att bo på hotell två nätter. Emmy ska på hjärtcentrum för att göra arbets-EKG.


Buzzador - testa produkter!

Under några år har jag varit en Buzzador och har fått testa flera olika saker, bland annat

Nu söker de speciellt gravida eller småbarnsföräldrar ! Har inte du anmält dej än? Gör det DIREKT ! Man vet aldrig när man plötsligt får chansen att testa olika produkter!


Äntligen har jag blivit med systemkamera!!!

Nu har jag äntligen köpt mej en systemkamera! Det blev en Canon EOS 550 D
och nu hoppas jag bara att jag klarar av att hantera den :-)

Helst skulle jag vilja gå en grundläggande kurs i digital fotografering,
så vi får hoppas att det dyker upp någon sån!Någon som har tips på bra litteratur eller webbskolor i digital fotografering, kanske?


Tävla om resa och biljetter till kändisfest


RSS 2.0