Återfall

Ja, se så fel man kan ha. I förmiddags så tyckte vi att Alva var fräsch och pigg och vi trodde på att hon skulle kunna vara på förskolan imorgon. Sen på eftermiddagen blev det sämre igen och nu ikväll har hon klagat på öronvärk igen och har feber igen. Det blir nog att kontakta läkare imorgon för att höra vad vi ska göra...

Det är verkligen inte roligt när barnen är sjuka, fy fasen vad man önskar att man kunde ta det onda istället så att de skulle slippa.....

Nej, nu ska jag göra bort lite pappersjobb innan jag ska gå och se Leila på landet. Mats ser ju ishockey som vanligt så här i slutspelstider ;-)

Kommentarer
Postat av: Therese - Lurans blogg

Usch, verkligen inte roligt när de små är sjuka - precis som du skriver önskar man ju att man kunde ta det onda själv... Hoppas hon kryar på sig fort så ni kan njuta av det vackra vädret!



Kram

2009-03-19 @ 08:23:39
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Ida

Nä det är verkligen inte kul när de är sjuka, vi får också hålla oss inomhus trots det fina vädret, då Neo också har feber och är hostig. Hoppas på att det är bättre tills imorrn då vi planerar att åka till fjälls. Hoppas Alva kryar på sig snart också.

2009-03-19 @ 10:37:00
URL: http://idasusanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0