Bloggtorka i regnet

Ja, nu var det ett tag sen jag gjorde något inlägg. Lusten att blogga har inte funnits i regnet, blåsten och kylan. Nu hoppas man bara på lite varmare väder fram emot midsommarhelgen men det är väl att hoppas för mycket....

Imorgon är det trivselkväll på Alvas förskola, det blir skoj! Sen jobbar vi bara en dag till innan vi tar föräldraledigt/semester. 8-9 veckors ledighet ska det bli! Inte illa, va?

Har suttit och blivit inspirerad av en massa mattidningar, Buffétidningen, söndagsbilagorna från kvällstidningarna mm mm och nu är jag verkligen sugen att prova några nya saker till midsommar! Få se hur långt de inspirationen räcker :-)

Nu ska vi se på TV och må gott en stund!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va skoj, då ses vi ikväll!! =)

Hoppas det inte mulnar på så det blir regn...

Va skönt med lång semester! Har ni något speciellt planerat i sommar?

Själv är vi bara lediga en vecka tillsammans, då Ingemar börjat på nytt jobb, så det blir nog bara hemma och mysa. Vi ska fara på djurparken osv, så barnen får se något annat! =)



Jennifer såg ju att det skulle komma en cirkus på måndag, så den har jag lovat att dom ska få gå på. Synd att det ska vara så dyrt att gå på cirkusen, men det är klart....det är ju inte så ofta man går på en. ;)



Kram

2009-06-17 @ 16:14:01
Postat av: Bea

ja, det var ju jag som skrev den förra kommentaren... =)

2009-06-17 @ 16:15:07
URL: http://mammabeas.blogg.se/
Postat av: Therese - Lurans blogg

Tittar in och önskar trevlig midsommar!

2009-06-18 @ 10:58:04
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0