Köttfärspajen är klar!
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/296494/images/2008/paj_17049647.jpg)
Pajen som jag bloggade om tidigare idag är nu klar och väntar på att ätas upp! Här kommer receptet som jag fått ifrån Erika.
Köttfärspaj
500 g köttfärs
1 gul lök
1-2 paket bacon
salt, svartpeppar efter smak
Fräs lök och bacon. Stek därefter köttfärsen, och blanda m lök/baconfräs.
Svampstuvning:
champinjoner
smör
mjölk
mjöl
salt, peppar
Pajdeg:
4,5 dl mjöl
50 g margarin
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 ägg
3/4 dl mjölk
Tryck ut degen i vanlig rund pajform, men spara en del så du kan göra "locket".
Lägg i köttfärs/lök/bacon. Ovanpå det breder du ut svampstuvningen. Skär tomatskivor och lägg ovanpå
svampstuvningen. Kavla ut "locket" och lägg det överst. Nagga "locket" m gaffel.
In i ugnen 175 grader i ca 25 minuter, eller tills den fått fin färg.
Smaklig måltid!
Kommentarer
Trackback