Vad blir det för mat?

Ja, nu har vi just sett på Vad blir det för mat och där gjorde han Löksoppa, Plankstek och melon med cointrou-grädde. Det såg kanongott ut... Sen har vi sett på Sjön suger på Kanal 9 där Jähkel och Ulveson lagar mat och tar med tittarna på en båtresa. Det var faktiskt rätt roligt program också. Idag var Kristina Lugn och Carin Götblad. Johan och Lennart lagade Försvinnande revbensspjäll med BBQ-sås från Kansas och potatissallad.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Oj oj vad gott allt detta lät, längtar tills man kan äta igen. Hoppas ni får en underbar helg. Kram

2008-11-21 @ 10:36:28
URL: http://lillatjejligan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0