December är här..

Igår kväll besökte vi svärmor och svärfar och blev bjudna på jättegod mat. En gryta med fläslfile, bacon, purjolök, grädde, creme fraiche, dijon-senap, ananas, ananasspad mm mm. Svärmor har lovat att försöka skriva ner det egenkomponerade receptet så jag kanske återkommer med det senare. Det var då i alla fall det godaste vi ätit på länge! TACK J och E!

Ja, nu har tre dagar av december gått och kalendern är introducerad. Faktiskt så verkar båda tjejerna intresserade av att titta på den. Får väl se hur det artar sej!

Barnens kalender är också igång. De har var sin julstrumpa dit tomten stoppar ner något varje natt. Emmy sa innan hon lade sej ikväll att hon skulle vara vaken så att hon fick se när tomten kom och stoppade ner paketet ;-) mysigt va?

I dag och imorgon är jag i Lycksele för en tvådagarsträff med resten av länets IT-ansvariga. Sitter just nu på hotellrummet och ser skidskytte i väntan på middagen. Det är alltid givande träffar så det känns helt OK, förutom att det alltid är lite tungt att vara hemifrån..

Ska avsluta de två dagarna med en sväng på Dollarstore och spana in lite julsaker :-) Alva skulle behöva några mysiga julgardiner. Hoppas jag hittar något.

Det kan tänkas komma en liten senare bloggrapport härifrån Lapp-Stockholm - Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0