Vinn barn-Peltor-kåpor!!



Jag är med och tävlar om hörselskydd (peltorskydd) från Kidsbutik. För att vara med och tävla så kikar ni in hos En Mölnbobos Liv. Tävlingen avslutas 2 maj. OBS: Blir det mer än 50 tävlande kommer tröstpriser delas ut i form av dräggellappar till plats 2-5

Vinn grillpaket!

Nu är det dags för en somrig tävling, hos en Mölnbobos Liv kan ni tävla om stora grillpaketet som består av olika kryddor och kryddmixar. Tävlingen sponsras av Aromia. Här kan ni läsa mer om stora grillpaketet. Tävlingen pågår till 10 maj.

image408

Gullig reklam :-)

Har ni sett den här gulliga reklamen för Libero blöjor? Vilket härligt "smile" när fotografen gett upp :-)

Klicka på "FÖLJ MED PÅ MODEFOTOGRAFERING" i övre högra hörnet.

Prover från LdB

Idag fick jag mina prover från LdB. En liten söt tub med LdB Vitamin Face Creme och en liten flaska med Ldb Vitamin Skin Tonic kom i en lite fin påse!

image407

Här kan du också beställa hem ett prov!

Vinn 500:-!!

image406

Ledig!!

Åh, vad härligt med lite ledighet. I helgen ska vi bara vara hemma och ta det lugnt, mysa med familjen helt enkelt. Vi har farit och flängt den senaste tiden så nu känns det otroligt skönt att vara på hemmaplan!

Vad ska ni göra i helgen? Blir det besök på någon majbrasa ikväll?



Tapeter, muggar och nu ännu mera!!

Ni är säkert många därutom som, liksom jag, gillar Hanna Werning. Först kom tapeter med hennes mönster, sedan muggar och nu finns ännu fler delar! Jag gillar skarpt det här mönstret!

image404

Något som ni kanske inte vet, är att Hanna också designat en barnservis innehållande mugg, skål och tallrik.


Rörstrands hemsida kan du läsa mer om Hanna, barnserviserna och serien Hanna!


Affiliator.se

HM-beställning

Nu är det nog dags att beställa från HM för mitt presentkort på 700 kronor som jag fick för ett tag sej från gratisbio.se.

Förundras fortfarande över att det är så pass enkelt att få ihop poäng. Varje gång jag beställer från de vanliga postorderföretagen (Ellos, Halens osv) så går jag via den sida och vips, så får jag poäng!! Just nu har jag snart 1000 poäng igen. När jag fått ihop 1000 poäng så kan jag beställa ett presentkort för 300 kronor från t ex HM, Åhlens, Guldfynd, Lagerhaus, ginza.se mfl. Inte dumt!!

Är inte du redan registrerad så tycker jag verkligen att du ska göra, annars är du faktiskt lite dum ;-)

Reggar du dej vi den här länken så får du dessutom extrapoäng!!

Vilken kör...

image403


Igår såg jag på Körslaget på TV och oj, oj, vilken mäktig kör 'Team Cans' är. När de sjöng Fortuna så rös jag över hela kroppen. De suddade verkligen ut stämpeln av att bara kunna sjunga hårdrock, så det bara rungade om det.... Mäktigt var det helt enkelt...

Dessutom så tycker jag att rätt kör åkte ut - min namnes kör.





Såg du på Körslaget? Vem tycker du är den bästa kören?

Gratis onlinespel - Skapa ditt eget band!

Har just testat ett onlinespel som heter musicmanager där man ska skapa sitt eget band och sen försöka få det att nå toppen. Spelet är helt gratis och lyckas du ta dig till toppen kan du vinna riktiga priser och prylar för tusentals kronor. Faktiskt riktigt skoj om man vill ha ett nytt tidsfördriv :-)
 
MusicManager.se

Lova - ung kompositör

Min brorsdotter Lova har blivit uttagen till att sjunga i en konsert i P2 för unga kompositörer! Läs mer här

Härlig babyshop!!

Åh, ibland så känner jag faktiskt suget efter en liten baby igen... men sen går det över :-)

I alla fall så önskar jag att jag hade någon lite knodd att köpa grejor till.... Den här shopen är verkligen underbar!!



Ni kompisar som läser det här nu då, ta och producera!!

Är du modellsnygg?



Ja, för min del så är det här väl inget karriärsval som skulle vara lyckat för jag är varken purung eller modellvacker :-) - men kanske för dej?

På http://www.lookoftheyear.com så pågår en online-skönhetstävling :-)

Där kan man betygssätta utseendet på tjejer (hur kan man egentligen tävla i skönhet förresten....) och själv skicka in bilder för att tävla om 10 000 USD eller bli upptäckt av en modellagentur... Det kanske är din tur att bli nästa Cindy Crawford eller Tyra Banks?

Någon som tänker anmäla sej?

Sid & Sally - 25% på alla T-shirts och utvalda toppar!!

Nu har Sid & Sally 25% på alla T-shirts och utvalda toppar. 
image402

Det finns jättemycket snygga herr-T-shirts men även snygga toppar och t-shirts för tjejer. Klicka på bilden nedan så kommer du dit!!
 

Är du Buzzador?

image401

Ja, vad är en Buzzador? En hundras ? :-)

Nej, en Buzzador innebär att man tar emot produkter från alla möjliga håll och testar dem. Sedan skickar man in en rapport via internet där man talar om vad man tyckte om produkten. Den produkt man testat får man behålla och för varje rapport, som man skickar in, får man poäng. Ju fler poäng man får desto flera produkter får man testa.

När man registrerar sej klickar man i en profil om vad man är intresserad av. Utifrån den skickas produkter ut. Jag har hittills fått prova på Ost ifrån Falbygden, Wrigleys Extra Pastiller, Kyckling ifrån Kronfågel, Flux och Wippies.

Nu hoppas jag att just du, som inte är Buzzador, registrerar dej! Det kostar inte en krona att vara med och det är verkligen skoj att få testa nya produkter!!! Om du registrerar dej via den här länken får jag extra poäng och får då chansen att prova ännu fler produkter!


TACK!!!!

Förresten, är du redan en Buzzador? Vad har du fått prova för produkter?


Fjällhelg i Borgafjäll

I helgen har vi varit i Borgafjäll och på lördag så gick ett långt skoter-tåg upp till Helisjön. Där hade vi en helt underbar dag med strålande sol men dåligt fiske ;-(

På kvällen var vi på Björnidét och åt middag och sen drog vi oss hemåt. Ett gäng med kompisar bodde i Höglandsbaracken och själv så bodde vi hos våra kompisar Jörgen och Anneli. Tänkte att jag skulle bjuda på ett gäng fina bilder ifrån fjället!!

Medan vi väntade på att vi skulle fara så stannade vi till vid Lappvallen
 
Alva trivdes som finsken i vattnet, hon klättrade i den stora backen där vi höll till hela dagen.
 
Solen lyste från klarblå himmel och båda min man och jag solade och mådde gott.
  
Alva gillade att det fanns mycket mat att tillgå, hon mumsade som aldrig förr :-)
 
Många skoterekipage stod uppradade när det var dags att äta
  
Så här såg det ut på väg hemöver
  
Väl hemma så gjorde bartendern en Russia ute i snödrivan
 
Våra kompisar som vi bodde tillsammans med! Tack för det!
 

Hur har din helg varit?

Vinn skor!!

Jag är med och tävlar hos enlitentax där jag kan vinna ett par snygga skor från stevemadden

Denna tävling avslutas den 24 April ,så passa på nu och tävla du också!

Själv skulle jag vilja vinna de här....

Mycket att göra....

Ja, senaste tiden har det varit tunt med inlägg. Vet egentligen inte varför men jag har väl helt enkelt inte haft så mycket att skriva om... I helgen så far vi i alla fall till Borgafjäll. Det ser ut att bli bra väder och förhoppningsvis så ändras inte prognosen :-)

Vad ska ni göra i helgen?

Gillar du att tävla.... Det gör jag!!

Tävlingar är en del av min fritid :-) Jag tävlar ofta och gärna på nätet. Här har jag hittat ett ställe där man kan tävla och vinna möbler för 50 000 kronor!!!


Fina premier!

Vill du ha en snygg necessär, sminkväska och halsband. Då ska du nyttja det HÄR
erbjudandet från VeckoRevyn.

Då får du 5 nummer av tidningen VeckoRevyn för 98:- och alla de tre premierna som jag nämner  ovan.. Inte dumt va?

image387

Paus-inlägg

Passar på att göra ett litet inlägg i en reklampaus i Desperate Housewives!

Jag gillar verkligen det här programmet skarpt :-)

Är det någon av Er läsare som ser det här programmet??? (Snälla kommentera lite nu då)

Äntligen Desperate...

På Tisdag så får vi åter träffa hemmafruarna på Wisteria Lane i TV-serien Desperate Housewives. Jag tycker att den här serien är jättebra och har sett fram emot säsongspremiären! När vi lämnade gatan senast så hade Bob och Lee's vattenskulptur drivit grannarna till vansinne.

Vem är din favorit bland hemmafruarna?

Min är Lynette!

Englas öde...

Ja, vad kan man annat göra än att fundera på hur Englas sista timmar såg ut..... Hur kan man som föräldrar klara en sån här händelse? För mej är det ofattbart att förstå hur man ska kunna leva vidare i ett sånt mörker ....

image386


 Tänd ett "ljus" för Engla på www.expressen.se

Vinn nagellack och nagelolja!

Hos Fredrica kan du vinna ett nagellack från OPIs vår/sommarkollektion India collection samt en nagelolja Avoplex on the Go, allt till ett värde av ca. 700 kr.

image385

Födelsedagskalas imorgon!

Imorgon ska tjejerna på födelsedagskalas hos en kompis, Jill. Båda längtar och längtar :-)

Eftersom Alva också ska följa med så blir det nog så att jag också stannar under kalaset så att hon inte sabbar något ;-)

Lill-piga har flyttat ut....

.... ur vårt sovrum. Hur ska det gå (för mamma...)     :-)   Bara så att ni vet det så är hon (Alva) snart tre år och jag tror att hon kommer att sova bättre utan att behöva lyssna på pappas (och ibland mammas) snarkningar :-)

Idag när vi flyttade sängen så fick jag tårar i ögonen... hur ska jag klara mej när jag inte har henne en meter ifrån mej ;-)

I alla fall somnade hon direkt i sitt eget rum och hon ligger ju inte långt bort, utan vägg-i-vägg med vårt sovrum.

Ommöbleringen blev jättebra men än finns en hel del att göra. Vapenskåpet ska flyttas imorgon och sen så är det "rester" som vi inte vet vad vi ska göra av som ligger i vårt syrum... Det blir också morgondagens problem.

Ommöblering

Nu ska vi till att möblera om... Hugaligen... Vi ska flytta om så att Alvas rum hamnar vägg i vägg med vårt sovrum och så flyttar vi "mitt" rum till Alvas nuvarande rum. Det är inte helt enkelt att byta plats på två rum :-)

Dessutom så står det ett vapenskåp i mitt rum som väger mycket.....

Ja, ja, det blir nog bra till slut!!

Ute-spex

För några dagar sedan så lekte Emmy ute på Kultsjön och då var vädret betydligt bättre. Kusin Lova satte fast Emmys fötter i snön och då såg hon så här rolig ut :-)

   

Rugg-väder

Fjällsemestern forsätter och vi har lika ruggigt väder som vanligt. Det blåser och snöar och är allmänt "hurvigt". På förmiddagen var barnens farmor barnvakt, så då kunde vi båda vara ute och fiska en stund. Nu på eftermiddagen har jag varit hemma med tjejerna.

Nu kom just fiskarna hem och det har gått fortsatt trögt.... Tillsammans fick vi 18 fiskar idag.... kan ju låta rätt så bra - men då har vi fiskat många timmar!!

image378

Gratis grejor!

Jag brukar surfa runt på sidor som listar GRATIS grejor som t ex varuprover mm. Nu har jag hittat en ny sajt med sånt innehåll. Gillar du också gratis grejor? Testa att gå in på den här sidan då:



Gillar du att fota? Behöver du framkalla kort?

Då ska du titta på det HÄR erbjudandet! Om du beställer via den här länken så får du 100 gratis framkallade foton!! Det tackar man ju inte nej till :-) När jag kommer hem från fjällsemestern så ska jag beställa efter ett stort antal kort och då är det ju inte dumt att få 100 stycken gratis!

Tjäna pengar på att blogga!!

Jag har just reggat mej hos Bloggerwave. Det är ett företag där man kan ge sin ärliga åsikt om produkter, hemsidor och företag och tjäna pengar på detta. Man kan logga in där och välja olika "jobb" där man får skriva sina åsikter om olika saker.

Så här skriver de på sin sida:

Nu är Bloggerwaveredo för flera svenska bloggare. Bloggerwaveär en ny möjlighet för bloggare att tjäna pengar på att rapportera om produkter, hemsidor, företag mm. Bloggerwavearbetar tätt/nära ihop med ledande företag över hela Europa och fortsätter med att söka efter spännande ämnen/jobb, där du kan ge din ärliga åsikt. Konceptet är känt i USA där det har utvidgat sig/expanderat sedan deras start 2005 och blir känt för dess kvalitet som "SEO" (Search engine optimization - Sökmotoroptimering) och också som ett alternativ till traditionell annonsering, "väggreklam" och bannerreklam. Börja med att tjäna pengar idag! Logga in på www.bloggerwave.se för mer information.


Tävling!!

image377
Tävlingen avslutas lördagen den 12/4 klockan 10:00 LYCKA TILL!!!

Hockey-time :-)

Vi är fortfarande på fjällsemester i Saxnäs och vädret kunde vara bättre. Nu är det dags för kaffe, kaka och ishockey på TV:n men som tur är kan jag roa mej med datorn en stund istället. Final mellan HV71 och Linköping är inte något som intresserar mej, men däremot min man och bror. Svägerskan har bänkat sej i soffan med en hög med olika tidningar, så hon har också tidsfördrivet fixat.

Imorgon blir det eventuellt fiske för både jag och min man om barnens farmor kommer hit. Idag har hon varit här från klockan 7 och varit barnvakt. Vädret är tyvärr inte så lämpligt att ta ut en tre- och femåring i, så dagens barnvakt var guld värd!!


Bildkavalkad

Här kommer en liten bildkavalkad på vår minsta tjej Alva. Hon är inte någon linslus men just idag fick jag ta flera kort på henne :-)

   

Vår stora tjej Emmy ville också vara med, hon är en linslus av stora mått :-)

  

Fiskerapport

Idag har Monica (svägerska) dragit en röding på 930 gram!!

image367

Dressingroom på Åhlens

Nu kan man göra sina egna "outfits" på Åhlens hemsida. Självklart var jag tvungen att testa och så här blev utfallet :-) Faktiskt ett ihopplock som jag skulle kunna tänka mej att ha...

image366

Mitt första år som Mamma / Pappa

Ja, i handeln finns ju en uppsjö av böcker för barnens första år, men en bok för ditt första år som mamma eller pappa, har du sett en sån förut?

I webbshopen Babyroom finns det en jättefin fyll-i-bok för dej som mamma och pappa. Man fyller i boken från bägge hållen (ett håll för mamman och ett håll för pappan). Smart va? En kanonpresent till nyblivna föräldrar!!

image365

Bli en Norrländsk hjälte - får en kökshandduk :-)

image363
Norrmejeriers hemsida kan man nu skriva under på att man är en Norrländsk hjälte och då får man en kökshandduk som tack!!

image364


Morgonmys

.... idag myser jag och tjejerna inne i stugan. Resten är ute och fiskar men vädret är inte speciellt bra. För en liten stund sedan (vid 8.30-tiden) vaknade tjejerna och nu sitter de och morgonmyser och ser TV.

image362

Emmy och Alva skickar kramar till alla kompisar och släktingar som finns där hemma!!

Vinn 1000 kr i Superpresentkort

Hos Shopaholicmamman kan man nu vinna ett Superpresentkort på 1000 kronor!!

image361

Ishink!

Eftersom i alla fall en besökare ville veta vad en "Ishink" är så kommer avslöjandet här :-)

Ishink är en god drink som görs så här:

2 dl koncentrerad apelsinjuice
2 dl koncentrerad citrondryck
4-5 dl vatten
2 kaffekoppar socker
2 kaffekoppar starkt svartvinbärste
70 cl starksprit

Koka upp lite mer än en kaffekopp vatten och gör rejält starkt svartvinbärste. Häll bort så att det återstår en kaffekopp starkt te i kastrullen. Tillsätt strösocker och rör tills det lösts upp.
Blanda apelsinjuice, citrondryck, vatten och te-socker-blandningen. Tillsätt 70 cl sprit och rör om. Fördela i t ex två glasslådor. Ställ sedan i frysen och låt stå tills det frusit och blivit en issörja (fryser aldrig helt eftersom det är sprit med i blandningen...)

När drinken ska göras tar man några skedar av issörjan och tillsätter fruktsoda (päroncider i originalreceptet). Detta ger en otroligt god drink - supergod vid varma sommardagar men även annars :-)

Oj, vilket dåligt väder...

Idag var vi ute i världens ruskväder. Det blåste och snöade och snön ven horisontalt.... Dessutom var fisket trögt så idag så slutade vi fiska redan till lunch. Då lagade vi hamburgare och sen tog vi en promenad till Saxnäsgården där min svärmor och svärfar bor i en stuga. Nu har vi landat tillbaka i stugan och nu har vi en lasagne på värmning i ugnen. I väntan på det så dricker vi en "Russian", (Gin, Fruktsoda och en skiva Lime)      :-)

Ha en bra kväll!!

Och DU som läser det här, visst kan du skriva en liten kommentar?


Ishinks-dags

Nu är det dags för en smarrig ishink!!

Någon av Er som inte vet vad det är ??
Snälla ni, kommentera lite nu!!

Lyx-middag!

Nu har vi ätit en lyxmiddag som heter duga:
* Stekt nyfångad fjällröding som vi själva fiskat upp i Kultsjön
* Mandelpotatis odlad i Häggtorp
* Äggsås

Oj, vad smaskigt det var!! Emmy och Alva älskar den här maten, de kan äta nästan hur mycket som helst!

Hur många av Er läsare har haft förmånen att få fiska upp och äta fjällröding??


Kultsjö-tokar :-)

DSC00665.JPG 
Det här kortet tog jag idag ute på Kultsjön när Mats och min bror tog en liten hutt ute på sjön. Jag och min svägerska vara chaffisar på skotrarna idag. På eftermiddagen så började snön falla men vi är inte de som ger upp i första taget!

Trögt fiske

Idag klev vi upp vid 6-tiden och for ut för att fiska. Fisket är jättetrögt, vi har fått 8 fiskar tillsammans, jag och Mats. Nu har vi varit in till stugan och lagat till hamburgare. Småtjejerna har varit inne med Lova och myst och de fortsätter med det under eftermiddagen också.

I kväll kommer lite bilder från dagen och gårdagen.

Mys i Saxnäs

Nu sitter vi och ser Körslaget i Saxnäs och dricker en ishink. Idag har jag fått 4 firrar, två riktigt fina. Sen så åt vi pizza på Kultsjögården, supergott!!


30% på Hemtextil i Ellos

Med Erbjudandekod 175841 så får man nu 30% på all Hemtextil i Ellos, men det gäller bara i 3 dagar!!

Passa på att handla hem något fint till hemmet nu till våren! Själv ska jag ta och "klicka hem" de där snygga kuddarna som jag bloggat om tidigare.

image358

Saxnäs igen

Ja, nu drar vi iväg till fjällen igen. En vecka i Saxnäs är det nu som hägrar. Tyvärr så verkar det inte bli kanonväder men vi ska ta det lugnt och må gott i alla fall, det är ju huvudsaken.

Vinst i pimpeltävling!!

Jo, i helgen var vi på Häggås-Lillsjön på en liten intern pimpeltävling. Vi var ca 35 stycken som fiskade och det var trögt.... Till slut drog Jonas (min brors grabb) upp en liten mört. Inte långt efter det fick jag en liten abborre. När de två enda fiskarna var vägda stod det klart. Jonas vann och jag blev tvåa :-)

Hans mört vägde 45 gram och min abborre vägde mellan 44 och 45 gram. Så nära kan det vara ;-)
image355

Det var jätteskoj att Jonas vann, vinsten blev 400 kronor. Själv vann jag 200 kronor! Sen lottades det ut en hel del priser som Tony och Tomas (den gulklädda killen på bilden) fixat!

På det hela taget en lyckad dag!

På bilden nedan fick barnen pris, en Tom och Jerry-påse!
image356

Efter pimpeltävlingen så kan man säga att vi hade "många järn i elden" :-)

image357

Vinn jättesöt body!

Hos Lilla hund kan du vinna en jättesöt body! Tävla du också!

image354

Vinn tvål, kökshandduk och doftljus!

Hos Linda kan ni nu vinna fina priser. Det är inte ett måste att ha blogg!

image352

Bloggtorka....

Ja, nu har jag haft en djup bloggsvacka. Min egen teori är att det beror på Sommartiden... Jag har varit otroligt trött den här veckan..... Dessutom så är det mer än nånsin på jobbet just nu.

Sen så har jag börjat på ett projekt här hemma ... Jag ska gå igenom "mitt" rum rejält. Än så länge så har jag fyllt en hel sopsäck med skrot. När utstädningen är gjord så är tanken att mitt rum ska flyttas och sen ska Alva få det rummet. Då kommer hon att ha sitt rum vägg-i-vägg med vårt sovrum. Det känns bra tycker jag.

Hur många av Er har känt av tidsomställningen vi gjorde i Lördags?

Ni är värdelösa....

... på att skriva kommentarer. Det är så roligt att få läsa kommentarer kring det man skrivit och det är faktiskt så att det är den stora anledningen till att man gillar att skriva en blogg - responsen från läsarna!!

Kan ni inte skriva lite mera kommentarer.... SNÄLLA!!!

RSS 2.0