Crisptårta!
Den här fick jag provsmaka på barnens förskola i torsdags.... Mums, säger jag bara! På Onsdag ska jag vara värdinna för ett Tupperware-party och då blir det nog det här som bjuds.... Enligt uppgift går botten och krämen att förbereda dagen innan och så lägger man ihop det före man ska bjuda på det!
Annas tårta
Botten
4 äggvitor
3 dl strösocker
4 d Vårgårdaris
Vispa 4 äggvitor till skum
Rör ner 3 dl strösocker
Blanda i 4 dl vårgårdaris.
Bred ut på smörat bakplåtspapper
Grädda i 125 grader i 1 timma
Kräm
4 äggulor
1 dl strö
1 dl vispgrädde
1 msk vetemjöl till en tjock sås
125 gr margarin
1 tsk vanilsocker
Koka 4 äggulor, 1 dl strösocker, 1 dl vispgrädde och 1 msk vetemjöl till en tjock sås
Rör ner 125 gr margarin och 1 tsk vaniljsocker
Garnera med vispgrädde och bär efter smak
Kommentarer
Trackback