Italiensk smörgåstårta

Recept:
24 skivor franskbröd
Fyllning
Lager 1 och 3:
Tapas Oliv- och tomatcreme
2 dl Creme Fraiche
Lager 2:
200 g skivad brieost
Garneringskräm:
200 g naturell Philadelphiaost
1 msk vatten
Garnering: Salami, Skinka, Ost, Ärtskidor
Skär kanterna av alla franskaskivor
Blanda alla ingredienser till fyllning 1 och 3 i en bunke.
Fördela hälften av krämen på sex av brödskivorna.
Täck med sex skivor bröd.
Skär brieosten i skivor ca 1/2 cm tjocka.
Täck brödet med osten och lägg på bröd igen.
Lägg på resten av tomatkrämen och resterande bröd.
Rör ut färskosten med vatten.
Bred krämen tunt över hela tårtan.
Garnera med salami, skinka, ost och ärtskidor efter eget huvud!
Så här såg våran ut!

Kommentarer
Postat av: Åsa
Den ser ju mer än smarrig ut.
Trackback