Italiensk smörgåstårta



image234

Recept:
24 skivor franskbröd

Fyllning
Lager 1 och 3:
Tapas Oliv- och tomatcreme
2 dl Creme Fraiche

Lager 2:
200 g skivad brieost  

Garneringskräm:
200 g naturell Philadelphiaost
1 msk vatten

Garnering: Salami, Skinka, Ost, Ärtskidor

Skär kanterna av alla franskaskivor

Blanda alla ingredienser till fyllning 1 och 3 i en bunke.
Fördela hälften av krämen på sex av brödskivorna.
Täck med sex skivor bröd.
Skär brieosten i skivor ca 1/2 cm tjocka.
Täck brödet med osten och lägg på bröd igen.
Lägg på resten av tomatkrämen och resterande bröd.
Rör ut färskosten med vatten.
Bred krämen tunt över hela tårtan.

Garnera med salami, skinka, ost och ärtskidor efter eget huvud!

Så här såg våran ut!

image235

Kommentarer
Postat av: Åsa

Den ser ju mer än smarrig ut.

2008-02-10 @ 18:03:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0