Tävla mera!


Jag tävlar om Brunkulla-te hos Guldkant på Livet. Tävla du också!
Avslutas 30/4


Nu är det dags för en liten UTLOTTNING hos Vitt hus med vita knutar. Det du kan vinna är en STRUT, ASK och en TÄNDSTICKSASK...i BLÅTT...

Vinnaren/Vinnarna dras på FREDAGEN den 1 MAJ på morgonen.....


Wikki Bloggkatt lottar härmed ut ett kattspel för de yngre barnen! Lämpligt från 5 år ungefär: KATTEN I KÖKET! Den svarta gummikatten piper glatt när du vinner spelet!


Häromdagen fyllde bloggen Mittvitahus 1 år! Tänk vad tiden går fort ! Mia firar ett års jubileumet med en liten utlottning till er läsare, ett paket med hemligt [fint] innehåll ligger och väntar till en av er.

30 april drar hon en vinnare!

Mitt måleri kör igång en tävling igen...hon har tagit med dom 2 vinsterna som dom flesta skulle välja igen, ängla lampetten, och lådan med handtag. Sen kan ni välja på en låda utan handtag där ni även kan få egen text, en brödlåda, ett fat med hjärtan som ni kan välja egna ord på, ett litet skåp med änglamotiv. Hon kommer att dra 2 vinnare...

Ny tävling pågår till den 16 maj kl 19.



Kakfat - 30 april

Vinn ett turkost tårtfat från Jelly Bean hos Dar & Choklad.

Tävla till och med 30. april!



Gröna funderingar har skrivit inlägg nr 100 sedan hon startade bloggen strax före nyår. Hon har haft ca 5000 besök under den tiden - helt fantastiskt!  Hon har varit och shoppat i nyöppnade butiken Trädgårdsdrömmar, och hittat de här fina handgjorda namnpinnarna och även en härlig engelsk marmelad som hon nu lottar ut till en av sina läsare. I paketet lägger hon också i den här tepåsen från Tirups Örtagård med det underbara namnet: "En stund att älska".
 
Var med i utlottningen senast den 30 april.


Blogga dig i form och få gratis medlemskap på GI Viktkoll!
På Annas Matkaos kan du bli medlem i Bloggers United och bli redo för beach 2009 med GI Viktkoll!

Just nu pågår även en tävling på Annas Matkaos. Jag tävlar om ett upplevelsepresentkort till ett värde av 2000 kronor. Gör det du också!



Jag är med och tävlar om en snygg Marimekkoväska från Butiken FÖRR (www.forr.se)

Tävlingen avslutas den 30:e april. 

Var med hos PysselGrottans blogg och tävla om dessa små söta prinsessälvor. De är i trä och den gröna är stående och den i lila sittandes med fossingarna utanför kanten. Du kan vara med och tävla om en av dem, alltså TVÅ vinnare kommer att dras.

Vinnarna dras torsdagen den 30 april och vinnaren meddelas dagen efter. 

ävling hos Kaosets gudinna i samarbete med den nylanserade internetbutiken Två rum & kök! Var med och tävla och vinn denna fina väggljusstake i aluminium för värmeljus. Storlek 18x18 cm. Frakt ingår givetvis i vinsten! Värde 220 kr.
 
Tävlingen pågår till den 30/4 under förutsättning att minst 50 bloggare deltar. I annat fall förlängs tävlingstiden med en vecka i stöten tills deltagarantalet är uppnått.


Dags för tävling återigen hos Mamamekko! Denna månad är det en riktig klassiker från Normann Copenhagen som står på spel, skålen Krenit i tidlös och stilren design. Priset kommer från Vit designs shop.

Tävlingen pågår april ut.

Tefrossa har en vårtävling där du kan vinna detta som syns på bilderna: En temugg i vit keramik, design Hanna Svensson, Krumelur Design, 100 gr Vårfint*, 1 st doftljus Summer Melon. * Vårfint är ett rykande färskt nytt te bestående av svart och grönt te, safflor, ringblommor och smaksatt med mango, papaya och grenadine.

Tävlingen pågår t o m Lenas födelsedag, den 3 maj, kl 24.00. 




Vinn stämplade bilder hos Scrappande mamman!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0