Bullar i långpanna
Bullar i långpanna
150 g smält smör
5 dl mjölk
1 pkt jäst
1 dl socker
1 ägg
½ tsk salt
11 dl mjöl
(Röres ihop som en vanlig bulldeg. Blir ganska lös)
Fyllning:
150 g rumstemp. margarin
2 msk vanillinsocker
3 dl florsocker
150 g philadephia ost
(röres ihop)
Smöra långpannan.
Häll över bulldegen och platta ut med handen (Mycket kladdig)
Klicka ut fyllningen och tryck ner den lite med en sked.
Låt jäsa 30 min.
Pensla med ägg och strö över pärlsocker.
Grädda i 200 grader 10-15 min.
Åh. det måste jag testa! =)
Smidigt och snabbt!
låter ju superenkelt.. måste provas.. =)
måste nog oxå prova!
Nu har jag o wille provbakat bullar i långpanna. superenkelt o supergott. vi bakade iofs på havremjölk o utan philadelfiaost o utan ägg. men blev kanon! vete tusan om man orkar göra vanliga bullar hädanefter ;)
Re: Jenny Hamberg
Åh, vad skoj att höra av någon som testat att göra ett recept som man lagt ut :-) Nu är det bara jag som har otestat då... men jag har ju i alla fall smakat dom :-D
Men oj vad god den där bullen var! Jag kunde aldrig sluta äta. Jag vågade inte ta med mig något till Umeå för då hade det nog blivit mycket småätande på kvällarna för min del ;)
Bakade ikväll och det blev helt enkelt supersmaskigt! Det här receptet kommer jag att använda mig av många gånger. Barnen älskade det! :-)
Re: Moa
Ja, bullen var verkligen kanon. Imorgon ska jag handla ingredienser och ta och baka!
Re: Annelie Frost
Vad roligt att du testat receptet. Nu är jag ännu mera peppad att prova jag också!
Kul med recept! :)
Jag är jätttetaggad på baka bullar idag, och då var jag tvungen attt leta på din blogg efter dessa bullar - som jag såg förut. Det ska bli spännande! :)
För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).