Lasarettsbesök

Idag har Emmy och Alva varit hos farmor och farfar. Förskolan har varit stängd idag eftersom personalen haft gemensam studiedag och då fick de vara hemma som dem. Vi har det otroligt bra förspänt som har både farmor och farfar men också mormor och morfar i närheten! TACK kära ni för hjälpen idag! Till råga på allt blev vi bjudna på middag efter att vi slutat jobba! Oj, vilken lyx!!!

Imorgon bär det av till Lycksele på lasarettet med Emmy och Alva för spirometri. Tyvärr har Emmy fått lite mera hosta, så vi får se hur det går och om hon får feber under natten. Om hon håller sej frisk drar vi iväg vid 7-tiden. Kära lilla Mamma ska följa med som sällskap!

Nu sitter jag och slötittar på Lyxfällan. Visst är det makalöst att man kan dra på sej så där mycket skulder utan att "dra i handbromsen" mycket mycket tidigare. Det här paret betalade 18 700 kronor / månad för alla deras krediter och då amorterade de inte någonting! Skulden växte snarare varje månad! Helt otroligt. De hade dessutom två "vinterbilar" och en "sommarbil", en CORVETTE??? Hugaligen, tur att man har koll på ekonomin :-)

Kommentarer
Postat av: Farmor

Det är kul att ha dom här ibland. Hoppas det går bra i Lycksele

Kram

2008-06-17 @ 10:19:36
Postat av: Isabels värld

Brukar också sitta och förundras över Lyxfällan. Nog för att jag gillar att shoppa men man vet ju hyfsat hur mycket som finns på kontot i alla fall. Hoppas allt går bra på lasarettet! Vilken väldigt fin header du har här på bloggen förresten! Kram Pernilla

2008-06-17 @ 11:36:54
URL: http://isabelsvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0