Åsele Marknad och Erik Saade!

Nu har jag inte skrivit på ett tag men det har varit fullt upp några dagar. I måndags var vi med tjejerna på Åsele marknad. Det som hägrade vara att få se Erik Saade och att få åka karuseller. Båda grejerna uppfylldes och de vara både trötta men nöjda efter dagen i Åsele. Efter uppträdandet med Erik Saade gick jag och Emmy snabbt till baksidan av scenen och Emmy fick en autograf, hon är såååå nöjd över den.



Efter marknaden drog vi vidare till Norrfällsviken, där vi nu befinner oss. Vi bor i en campingstuga och mår gott. Syster och svåger bor i en husvagn en bit ifrån oss.

Första kvällen besökte vi restaurang Fiskarfänget där vi åt laxfiléplanka, bakad potatis medan tjejerna åt stripstallrik och pannkakstallrik.





Igår var det bad som gällde. Vi besökte Storsands havsbad som ligger bara en liten bit ifrån campingen. Där var det kallllllllt i vattnet men bada det gjorde både jag och Emmy. Sen fångade vi småfisk och byggde sandslott innan vi begav oss hemåt efter att det mulnat på lite.





Fram på eftermiddagen så kom solen fram igen så då satt vi och myste utanför stugan i solen.

På kvällen hade vi bokat in räkfrossa på Fiskarfänget och där åt vi så att vi höll på att spricka. Det fanns räksoppa, vanliga räkor och rökta räkor, smör bröd och olika såser. Det var jättegott. Sen avslutades kvällen med att tjejerna lekte med några tjejer i en lekpark på campingen.


Idag skiner också solen men Emmy vet inte om hon vill fara och bada så vi får se vad det blir!


Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ni ser verkligen ut att ha det toppen! :-)

2010-07-21 @ 12:56:46
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Emma M

Så härligt ni ser ut att ha! Så söt bild på Alva! :) Hälsa gänget. Å ät och drick för mig med! ;) Kram

2010-07-21 @ 21:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0