Snart hemfärd

Idag är en hel resdag. Vi åker med buss härifrån Royal National Hotel klockan 10.45 och sen flyger vi tillbaka från Heathrow till Arlanda klockan 14.05. När vi landar så får vi vänta några timmar innan vi får flyga vidare till Umeå. Där landar vi vid 22.30-tiden. Där sover vi över och tar bussen hem klockan 6.55 på Måndag morgon!

Resan har varit jätteintressant med många nya intryck inom IT-området. Att få se vad som just nu används i andra delar av världen och vad som kommer i framtiden är väldigt viktigt.

Igår kväll mötte vi upp min svägerska och hennes kille och gick ut på en pub (The Cock). Sedan promenerade vi med dem till China town och blev bjudna på en jättegod middag med 5 rätter. En av rätterna var Roasted Aromatic Duck och enligt dem så finns den inte att få på svenska kinesiska restauranger om man inte förbeställer. Det är jättekonstigt för det är den populäraste kina-rätten i England och den var verkligen god!! Det var små jättetunna pannkakor som man först smetade en sås på (kommer just nu inte ihåg vad den heter, men jag har köpt en flaska). Sen lade man dit gurkstavar, purjolök och Roasted Aromatic duck och sen rullade man ihop den till en rulle och åt upp den. Kanongott!! Tack för en trevlig kväll A & S!

Nu kommer nog snart bussen för att ta oss till flygplatsen. Vi sitter i lobbyn som är enda stället där Internet finns tillgängligt. Tyvärr så är det fruktansvärt långsamt så man har inte haft lust att sitta här och använda det...

Några bilder kommer när jag kommer hem och hinner sortera upp intrycken!

Kommentarer
Postat av: Vendela

Vilken upplevelse du verkar haft! Men jag antar att du tycker det är skönt att komma hem till familjen nu? :-)

2010-01-17 @ 12:41:22
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0