Morgonrapport :-)

Ja, nu bloggar jag igen så här okristligt tidigt, fast man är ledig :-)

Fiske på Kultsjön hägrar som vanligt. Grötkastrullen puttrar på spisen och sen blir det en kaffetår innan vi beger oss ut på sjön. Tjejerna sover gott på övervåningen. Det är tur att vi har Lova med oss för det har inte varit något mysväder att vara ute i än så länge.

Idag kommer brorsdotter Moa upp för att vara med oss och mysa! Igår skulle vi ju ut och äta pizza hade vi tänkt men de hade inte öppet (!). Vi trodde att eftersom det är sportlov så hade de restaurangen öppen men så var det inte. Fredag och Lördag hade de pizza men om vi ringde på dan så kanske de kunde ordna något. Ja, ja, vi får se hur vi gör framöver. Vi har några middagar förberedda som vi kan äta här hemma också, bland annat en fläskfilégryta och blodpalt! MUMS!

Nej, nu är det dags att äta gröt innan vi drar iväg.

Tack till Er som kommenterade tidigare, fortsätt med det :-)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag är bara såååå avundsjuk på Er just nu som får vara i fjällen och fiska. Sådana här gånger ångrar man att man har djur.

2009-03-02 @ 10:03:59
URL: http://lertorp.blogg.se/
Postat av: Catarina

Det verkar gå riktigt bra för er, det va som ni sa att det skulle vara "fiskelit". Hoppas vädret vänder så att ni får se lite sol också. Elsa o Nora hälsar till tjejerna. Ha det gott...

2009-03-02 @ 14:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0