Dagens sysslor

Idag har vi försökt göra lite vårjobb runt vårt hus. Under snön har det i år varit väldigt mycket råttor så gräsmattan är helt "uppluckrad" :-) Karln i huset har jobbat på mest hela dagen med krattning av allt som råttorna rivit upp. Det blev minst 10 stora högar med gräs och mossa (som vår gräsmatta till stor del består av....).
 
Jag har rensat bort allt gammalt ur blomrabatter och ur jordgubbslandet. Nu är allt redo för solens strålar och vårvärmen! Vinbärsbuskarna sågade vi ner helt och hållet så det lär inte hinna bli några bär i år.
   
Tjejerna har pysslat med att gunga och idag på eftermiddagen så började vår största tjej att cykla på sin nya cykel!! Nu kör hon runt runt runt på kvarteret och är stolt :-)
    
Det jobbiga med det är att vår yngsta dotter inte kan följa med för hon är ju bara tre år.. Det är inte så lätt att förstå när storasyster drar iväg på cykeln... Ibland är det inte skoj att vara minst.

Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

Kan tänka mig de men nu är åskan borta :)

2008-05-01 @ 16:10:38
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: signar

take me home!;)
å va vi saknar småpigorna!!

2008-05-01 @ 18:16:02
Postat av: Ida

Våran gräsmatta är också mest bara mossa, och uppluckrad av råttorna. Krattningen har vi inte riktigt tagit tag i än då det är så himla blött, men kanske borde börja då gräsmattan är rätt stor...

2008-05-01 @ 19:49:10
URL: http://idasusanne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0