Emmy 6 år!!!

Idag har våra stora tjej fyllt 6 år! Dagen har varit hektisk med besökare hela dagen. Morgonen började med att vi sjöng för Emmy och gav henne en "tårta" av polarbröd och mjukost med 6 ljus i + ett stort glas med Oboy.



Då fick hon öppna presenterna ifrån oss. Hon passade då på att prova hur det är att vara lockig i håret ;-)



Sen blev det till att lägga ihop den ena tårtan. Det blev en sån här Crisptårta som jag bloggat om tidigare och som Emmy själv valt. Hon älskar den tårtan!



Sen bestod dagen av många gratulanter, 18 stycken totalt! Tillsammans med lilla kompisen Inez blev det bad i nya badpoolen.



Soffan i hallen är just nu full med saker.... Pysselgrejor, pysselböcker, kläder, akvarellgrejor, Hugo till Playstation mm mm....

Under kvällen var det den billigaste presenten som lektes mest med, vattenballonger :-) Har lovat att om det blir soligt imorgon så ska vi ha vattenkrig.



Har också lovat att bada i badpoolen som hon fick av oss. Ser ju faktiskt ut att bli fint väder imorgon så det blir skoj!

Nu ska jag och min andra hälft se Morden i Midsomer som vi spelat in. Vi har också spelat in Montealbano (Italiensk kriminaldeckare) men den orkar vi nog inte med ikväll! Visst är det härligt med semester!!!!

Kommentera gärna! Har du semester just nu? Vad gör du på den?

Kommentarer
Postat av: Frida

Jo semester har jaag (: kom hem från stekkejokk för bara några timmar sen.. har varit där på kalvmärkning i fyra dagar. har ochkså hunnit vara i Borgafjäll en vecka. så nu blir det bara att ta det lugnt om jag och pappa inte drar iväg på kalvmärkning imorgon igen (:

2008-07-08 @ 22:49:15
URL: http://fridamariaanetti.blogg.se/
Postat av: Ellas Inspiration

Åh så härligt med kalasbilder!



Va roligt att du har hittat till mig!! Kom gärna tillbaks!!



Ha en riktigt skön dag!



Kram Karin

2008-07-10 @ 11:15:17
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/
Postat av: sandra

så mysiga bilder :D

2008-07-10 @ 13:56:02
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: Lindas krypin

Re: Frida

Vad häftigt att ha varit på kalvmärkning, det vet man ju verkligen ingenting om.... Förstår att du tycker det är skönt att få vara i Borgafjäll ibland!



Re: Ellas Inspiration

Visst är det härligt med kalasbilder :-D

Jag besöker dej kontinuerligt numera !



Re: Sandra

Ja, lilla tjejen har nu blivit stor! Mysigt!

2008-07-11 @ 09:40:41
URL: http://lindaskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0