Bloggtorka :-)

Nu har det varit lite bloggtorka ett tag. Det har helt enkelt vara rätt mycket kring mej de senaste dagarna. I onsdags gick jag första gången på Core och det var verkligen skoj men kämpigt :-)

Efter det så bar det direkt iväg till min mamma och pappa på middag. Det bjöds på orre, älgfärsbiffar och revbensspjäll, det vara bara att välja. Till det fanns det diverse tillbehör, kantareller, gräddsås mm mm. Tur att man tränat innan ;-)

Idag har det varit fullt upp på jobbet med olika möten och andra uppdrag. Morgonen började med lite träningsvärk och det kändes som om träningspasset varit rätt lämpligt.

Kvällen ikväll har bestått av kvällsbestyr med tjejerna och sen tittade vi på Las Vegas. Nu har träningsvärken ökat så nu kan jag knapp röra mej, ha ha... Det gör ont överallt :-) Rätt bra, för då vet man att träningen gjorde nytta ...

Tjejerna har kryat på sej så nu är det bara Alva som är väldigt hes så hon stannar hemma imorgon också ifrån förskolan. Emmy däremot kommer att fara, hon längtar efter sina kompisar.


Någon fler som brukar se på Las Vegas på Kanal5?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0