Tomtebesök på förskolan!

Idag hade förskolan Nyckelpigan "Lilla julafton" och barnen fick ett spännande besök. Nerför det snöiga taket kom tomten med en säck full med julklappar. Emmy och Alva fick jättefina böcker med kort av sin avdelning (Rödluvans) alla barn och fröknar! Ett minne för livet!!
image110

Året som gått har som vanligt varit kanon!! Barnen har det otroligt bra på sin förskola. Lokalerna är väl anpassade, utemiljön jättebra, bra mat och så sist men INTE minst, KANON-duktig personal. Varje morgon är det lika tryggt och skönt att lämna barnen och veta att de blir jättebra omhändertagna.

Idag fick Emmy lämna över en liten julklapp till fröknarna som ett litet, men ack så välment, tack för året som gått. En påse lösviktste och en te-kula i en fin påse blev det i år :-) Inhandlat på ortens "Torparns Diversehandel".

Kommentarer
Postat av: Emma

Riktigt snygg ryamatta ni har! Det är egentligen finast med en ljus matta tycker jag men i denna familj bor det 3 sölgrisar så svart blir nog mest praktiskt :-)

2007-12-19 @ 21:12:05
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Erika Åhman

Hej hej! Är det möjligen så att du bor i Dorotea? Läste att du vart inne på Torparns och handlat. Det är mina morföräldrar som har den butiken :) Visst e den mysig.Mvh/ Erika

2008-09-28 @ 23:38:18
URL: http://www.trolltrean.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0